20201229_144455.jpg

AFSTEMMING

ongedwongenheid als basis van verbinding en creativiteit

Atelier ROGGBIV wil een inspirerende en veilige plek bieden waar kinderen, jongeren en volwassenen terecht kunnen om bij zichzelf te komen, en om natuur en creativiteit te beleven. Een plaats waar aandacht is voor ieders eigen zijn. En waar onvoorwaardelijkheid de toon zet voor het ontplooien tot een zelfsturend individu. 

Op ongedwongen wijze word je bij ROGGBIV uitgenodigd om je proces te gaan. We koesteren intrinsieke motivatie en initiatief. De omkaderende structuur biedt houvast voor de vrije ruimte waarin je naar behoefte kan onderzoeken en experimenteren. In het bevragen, verkennen, proberen, mislukken, loslaten, herhalen, doorwerken, ervaren, ... ligt een belevingsproces wat de ontwikkeling van creativiteit en zelfverwezenlijking stimuleert.

We zetten in op verbinding door onderling af te stemmen op behoeften. Zorg voor je-zelf, de ander en de natuur staat voorop. Grenzen worden liefdevol bewaakt. Emoties worden gedragen en conflicten worden uitgesproken. Als resultaat leert elk individu vertrouwen op het innerlijk kompas en kunnen we vrijuit doorgroeien in wie we zijn.

 
20200717_112726_edited.jpg

Bij atelier ROGGBIV word je in een natuurlijk kader uitgenodigd om via creativiteit dichter bij je zelf te komen. Om te ervaren waar jouw voorkeuren en behoeftes liggen, om mogelijkheden te zien en om afgestemd in relatie te gaan.

atelier roggbiv

laat je kleur verschijnen

Het woord roggbiv staat voor de kleuren van de regenboog; rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Kleuren die je aan de hemel ziet verschijnen wanneer er zonlicht op regendruppels valt. In dit natuurverschijnsel gaat de filosofie van het atelier schuil. Want atelier ROGGBIV biedt een klimaat waar je ongedwongen mag zijn. Waar zon en regen naast elkaar kunnen bestaan. Een klimaat waar je kleur kan verschijnen.

 

In een warme sfeer en omringd door natuur vind je in het atelier ruimte om je op speelse en creatieve wijze te ontplooien.

Om af te stemmen op je behoeftes en emoties, en om in verbinding te gaan.

Je vindt hier eveneens een plek waar je uiteenlopende thema's kan verkennen, uitdagingen kan doorwerken en kan experimenteren en creatieve mogelijkheden kan ontdekken. Je kan hier terecht om je creativiteit te voeden, om tot je-zelf te komen of gewoon om plezier te beleven.

Wees welkom!

Tanaïs Verbist

 
20200717_105744.jpg

mogelijkheden als motor van onderzoek en ontplooiing

CREATIVITEIT

Wordt aan gewerkt...

 
IMG_20191005_161406265_BURST000_COVER.jp

NATUUR

natuur als bron van rust, afstemming en inspiratie

De tuin die het atelier omringt maakt van atelier ROGGBIV een bijzondere plek. Het is een wilde groene omgeving die de natuurlijke visie ondersteunt, en al wat het atelier te bieden heeft verrijkt.

 

Het hele jaar door ligt hier inspiratie voor het grijpen. Tussen de bomen en planten, in het gras en zelfs in de lucht kan je kleuren, licht, vormen en texturen ontdekken. Laat je speelsheid wekken. Onderzoek de omgeving. Verken creatieve mogelijkheden. Laat je verwonderen door de wereld van insecten en dieren die in de ateliertuin vertoeven. Van herfst tot zomer; elk seizoen heeft de omgeving weer iets nieuws te bieden.

Verder nodigt natuur uit tot vertragen, Je kan er rust vinden en ruimte om af te stemmen op je zelf. De natuur stimuleert ons in het moment te leven en terug naar de bron te gaan. De ateliertuin is een plek om te zijn. Om gewaar te worden en opnieuw te leren vertrouwen op je zintuigen. Dat biedt mogelijkheden om je eigenheid te verdiepen en je naar believen te ontplooien, ongeacht je leeftijd. 

atelier roggbiv

Tanaïs Verbist

Steenbergestraat 37

3380 Glabbeek (België)

BTW BE 0847.522.454

ING BE74 3770 3904 9207

  • Facebook
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

laat je kleur verschijnen

atelier roggbiv

© 2019 by atelier ROGGBIV