top of page
20200717_112726_edited.jpg

Bij atelier ROGGBIV word je in een natuurlijk kader uitgenodigd om via creativiteit dichter bij je zelf te komen. Om te ervaren waar jouw voorkeuren en behoeftes liggen, om mogelijkheden te zien en om afgestemd in relatie te gaan.

atelier roggbiv

laat je kleur verschijnen

Het woord roggbiv staat voor de kleuren van de regenboog; rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Kleuren die je aan de hemel ziet verschijnen wanneer er zonlicht op regendruppels valt. In dit natuurverschijnsel gaat de filosofie van het atelier schuil. Want atelier ROGGBIV biedt een klimaat waar je ongedwongen mag zijn. Waar zon en regen naast elkaar kunnen bestaan. Een klimaat waar je kleur kan verschijnen.

 

In een warme sfeer en omringd door natuur vind je in het atelier ruimte om je op speelse en creatieve wijze te ontplooien.

Om af te stemmen op je behoeftes en emoties, en om in verbinding te gaan.

Je vindt hier eveneens een plek waar je uiteenlopende thema's kan verkennen, uitdagingen kan doorwerken en kan experimenteren en creatieve mogelijkheden kan ontdekken. Je kan hier terecht om je creativiteit te voeden, om tot je-zelf te komen of gewoon om plezier te beleven.

Wees welkom!

Tanaïs Verbist

bottom of page